'PSV wil De Jong nog één jaar houden en accepteert alleen 'enorm hoog bedrag''

'PSV wil De Jong nog één jaar houden en accepteert alleen 'enorm hoog bedrag''

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:05di 16-04-2019 om 07:05

Laatste update: dinsdag 16 april 2019 om 07:14di 16-04-2019 om 07:14

PSV hoopt dat Luuk de Jong ook na dit seizoen in Eindhoven speelt. De club ziet de 28-jarige spits het liefste nog één jaar blijven, tenzij er een partij is die een 'enorm hoog bedrag' op tafel legt, schrijft het Eindhovens Dagblad dinsdag.

De Jong heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2021. Vorig jaar kon hij al de stap naar het buitenland maken, maar dat ging niet door. Onder meer een club uit Mexico was in hem geïnteresseerd. De Jong is met 26 doelpunten hard op weg naar de topscorerstitel, waardoor de belangstelling in hem ongetwijfeld op gang gaat komen.

Het is voor PSV de vraag wat er gaat gebeuren met De Jong. De club hoopt hem dus nog een jaar in Eindhoven te houden, maar is ook bereid mee te werken aan een transfer als het juiste bedrag wordt geboden. Hoeveel PSV wil is niet duidelijk.

De kans is groot dat de volledige aanvalslinie van PSV na dit seizoen uit elkaar valt. Steven Bergwijn staat in de belangstelling van clubs uit het buitenland en ook aan Hirving Lozano wordt getrokken. Rond De Jong is het vooralsnog stil, maar de spits heeft nooit onder stoelen of banken gestoken graag nog eens naar het buitenland te willen.

De buitenlandse avonturen van De Jong waren tot nu toe geen succes. Na een productieve periode bij FC Twente (25 goals in 33 wedstrijden) mislukte bij bij zowel Borussia Mönchengladbach als Newcastle United.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws