'De fout die ik zaterdag tegen Heracles heb begaan, maak ik maar één keer'

'De fout die ik zaterdag tegen Heracles heb begaan, maak ik maar één keer'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:09di 16-04-2019 om 07:09

Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen trekt het boetekleed aan na zijn rode kaart tegen Heracles Almelo van zaterdagavond. De Eredivisie-topscorer van het seizoen 2016/2017 trapte opzichtig na tegen Tim Breukers en mocht, na inmenging van de VAR, voortijdig gaan douchen.

Jörgensen werd maandag voor twee wedstrijden geschorst door de KNVB en heeft ook van zijn club een boete gekregen. De Deen heeft veel spijt van het incident, laat hij dinsdagochtend weten in De Telegraaf. "De fout die ik zaterdagavond tegen Heracles heb gemaakt, maak ik maar één keer in mijn leven", belooft hij.

De aanvalsleider heeft na de wedstrijd tegen Heracles een gesprek gehad met trainer Giovanni van Bronckhorst, net als Jordy Clasie, die de trainer opzichtig negeerde nadat hij gewisseld werd. Op de precieze inhoud van het gesprek gaat Jörgensen niet in, maar de Deen laat weten dat hij 'echt spijt' heeft van het incident. "Ik vind het erg voor mijn team, voor de club en voor de supporters. Dat gevoel had ik al toen het gebeurde, maar ik vind het ook goed om dit uit te spreken", voegt hij hieraan toe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws