Driessen in Turijn: 'Werd in vliegtuig aangesproken of ik niet thuis kon blijven'

Driessen in Turijn: 'Werd in vliegtuig aangesproken of ik niet thuis kon blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:40di 16-04-2019 om 07:40

Laatste update: dinsdag 16 april 2019 om 07:41di 16-04-2019 om 07:41

De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen is naar Turijn afgereisd voor de wedstrijd van Ajax tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League. In Bernabéu tegen Real Madrid was de chef voetbal er niet bij, omdat hij niet in een stunt geloofde. Dat leverde een hoop reacties op.

Driessen kon naar Madrid, maar bleef expres thuis en zat een dag voor de wedstrijd bij Veronica Inside, daar waar zijn collega's in Spanje waren. "Het heeft wel wat losgemaakt", zegt Driessen met zelfspot voor de camera van Veronica Inside. "In het vliegtuig werd ik er ook op aangesproken, of ik niet thuis kon blijven. Dat levert Ajax veel meer op dan wanneer ik aanwezig zou zijn. Uiteindelijk volg ik m'n eigen weg en ben ik hier gewoon."

"Ik heb niet getwijfeld om te gaan, maar heb wel getwijfeld of ik dinsdag zou gaan. Er viel vandaag genoeg te doen, dus heb besloten om maandag te gaan. Anders had ik nog in de studio van Veronica Inside nog wat raars kunnen roepen."

De keuze tussen Veronica Inside en Turijn was ook snel gemaakt voor Driessen. "Dan ben ik liever hier, zeker morgen. Maar het is nu een beetje toeleven naar. Je kunt dan net zo goed op de stoel zitten, maar het begint wel te kriebelen. Als je je neus hiervoor ophaalt kun je beter stoppen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws