Afgang voor Go Ahead: 'We worden overhoop gespeeld door een paar jonge gastjes'

Afgang voor Go Ahead: 'We worden overhoop gespeeld door een paar jonge gastjes'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:46di 16-04-2019 om 07:46

Go Ahead Eagles en beloftenteams, het is dit seizoen geen gelukkige combinatie. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie ging dit seizoen al onderuit op bezoek bij Jong AZ en Jong PSV en had maandagavond niets in te brengen tegen Jong Ajax.

Spits Thomas Verheydt scoorde weliswaar twee keer, maar zag de bal ook vijf keer aan de andere kant van het veld tegen de touwen eindigen. De Haagse aanvalsleider sprak duidelijke taal na de 5-2 nederlaag op De Toekomst. "Ik schaam me voor deze vertoning. De manier waarop wij ons hier laten zien, voelt als een afgang", liet hij weten aan de Stentor. "We worden overhoop gespeeld door een paar van die jonge gastjes."

Volgens Verheydt stonden de linies van Go Ahead te ver uit elkaar. "We waren geen team, maar een stel losse flodders. Het was geen onwil, maar als je niet compact staat, vraag je tegen dit Ajax om problemen." Go Ahead mag zich vrijdagavond op de eigen Adelaarshorst revancheren tegen Jong PSV. "Voor eigen publiek zal het vrijdag veel en veel beter moeten. Dit was beschamend."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws