Vermoedelijke opstellingen: Ten Hag kiest voor Mazraoui, Kean in plaats van Dybala

Vermoedelijke opstellingen: Ten Hag kiest voor Mazraoui, Kean in plaats van Dybala

16-04-2019 08:00
51

Ajax speelt dinsdag tegen Juventus naar alle waarschijnlijkheid met Joël Veltman én Noussair Mazraoui. De Marokkaans international zal naar verwachting naar de linkerflank verhuizen, aangezien Nicolas Tagliafico geschorst is.

Trainer Erik ten Hag liet tijdens de persconferentie van maandag weten dat hij twijfelde tussen Mazraoui, Daley Sinkgraven en Daley Blind. Volgens de UEFA én La Gazzetta dello Sport lijkt eerstgenoemde de voorkeur te krijgen op links, waardoor Joël Veltman wederom mag starten als rechtsback. De Ajax-opstelling zal verder geen verrassende namen herbergen. Blind, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Donny van de Beek staan overigens op scherp.

Moise Kean krijgt een plaatsje in de vermoedelijke Juventus-opstelling, als vervanger van de geblesseerde Mario Mandzukic. Sky Sport Italia meldde maandagavond nog dat Paulo Dybala als spits zou spelen, maar de Argentijn lijkt toch weer genoegen te moeten nemen met een plekje op de bank. Emre Can keert naar verwachting terug op het middenveld, ten koste van Rodrigo Bentancur. Giorgio Chiellini houdt Mandzukic gezelschap in de ziekenboeg. Achter de naam van Douglas Costa stond een vraagteken, maar de Braziliaan lijkt op de bank te beginnen.

De vermoedelijke opstellingen:
Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Can, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Kean, Ronaldo.

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Mazraoui; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres.