Vlap reageert op vermeende interesse en 'heeft plan': 'Duitsland aantrekkelijk'

Vlap reageert op vermeende interesse en 'heeft plan': 'Duitsland aantrekkelijk'

16-04-2019 20:14 Laatste update: 20:29
13

Michel Vlap wordt in verband gebracht met het Duitse Hoffenheim en de Belgische topclub Anderlecht. Ook wordt hij af en toe getipt bij Feyenoord, maar met een transfer houdt de 21-jarige smaakmaker van sc Heerenveen zich nú nog niet bezig.

"Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen in het nieuws. Ik vind het mooi om te lezen. Natuurlijk is Feyenoord een prachtige club en natuurlijk doet het wat met je", zegt Vlap bij Youtube-show Bij Andy in de auto. "Maar ik vind niet dat je je daar tijdens het seizoen mee bezig moet houden. Ik zeg ook tegen mijn zaakwaarnemer: ik wil zo min mogelijk weten."

Wedden

Meer odds

"Ik heb wel een plan", vervolgt Vlap, die nog geen voorkeur uitspreekt voor een binnen- of buitenlandse transfer. "Als ik merk dat ik meer uit mezelf kan halen, dan wil ik best wel een buitenlands avontuur aangaan. Het is niet zo dat ik heel mijn leven in Nederland wil blijven. Als het zo is, is dat zo. Maar ik wil wel het maximale uit mijzelf halen. Ik ga er alles aan doen."

Vlap heeft wel een paar competities in gedachten. "Duitsland vind ik heel aantrekkelijk. En iedereen wil als hij 26, 27 is in Spanje voetballen. Lekker korte mouwtjes", lacht de middenvelder. "Maar België, Frankrijk en Italië zijn ook heel interessant. Ik zie het wel. Ik wacht het gewoon af. Als het seizoen is afgelopen gaan we kijken."

Lees ookVlap zou een goede zijn voor Feyenoord, stap naar Ajax of PSV is te groot'

Lees ook: 'Anderlecht klopt aan voor Friese smaakmaker: Heerenveen vraagt 8 miljoen'