Davids slaat tijdens analyse Ajax - Juve terug naar Derksen: Dat is niet waar

Davids slaat tijdens analyse Ajax - Juve terug naar Derksen: "Dat is niet waar"

16-04-2019 20:36 Laatste update: 20:46
52

Edgar Davids en Johan Derksen waren geen vrienden en worden dat ook niet meer. Kort voor de Champions League-kwartfinale tussen Juventus en Ajax slaat Davids vanuit het Allianz Stadium terug naar de analist.

Derksen zei in de Veronica-studio dat Davids bezig is aan een charme-offensief in de media om trainer te worden, terwijl hij diezelfde media vroeger 'als honden' behandelde. Dat liet Davids niet op zich zitten. "Ten eerste: je wordt behandeld zoals je mensen zelf behandelt. Johan is één van de gasten die zo is", begint oud-speler van onder meer Ajax en Juventus.

"Nu komt hij met een charme-offensief, maar ik werd en word heel veel gevraagd door media. Daar heb ik gewoon de beste van uitgekozen, alleen de media die kwaliteit bieden", vervolgt Davids, die ook de opmerking van Derksen over dat hij 'meteen bij een topclub' aan de slag wil weerlegt. "Dat is niet waar."

"Zo zie je maar weer hoe hij is", aldus Davids. "Kijk, je wilt natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen, maar je moet op een bepaald niveau beginnen en van daaruit met ervaring groeien. Wat hij (Derksen, red.) allemaal aan het zeggen is... Ik weet het niet. Maar het is oké."