Feyenoord en 'op en top vakman' na 24 jaar uit elkaar: 'Een eer om hier te werken'

Feyenoord en 'op en top vakman' na 24 jaar uit elkaar: 'Een eer om hier te werken'

16-04-2019 21:21
8

Feyenoord en verzorger Fred Zwang gaan aan het einde van het seizoen afscheid nemen van elkaar, hebben de Rotterdammers bekendgemaakt via de officiële kanalen. Zwang was al 24 jaar lang actief voor de stadionclub.

De Zwijndrechtenaar begon als masseur in de jeugdopleiding en volgde in 2009 de legendarische Gerard Meijer op als verzorger. Zwang maakt tien jaar later echter een 'transfer' naar het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht, waar hij als anesthesiemedewerker aan de slag gaat.

De – nu nog – verzorger kijkt met veel voldoening terug op zijn tijd in De Kuip. "Ik beschouw het als een grote eer om voor deze club te hebben mogen werken. Al die jaren heb ik dat met heel veel plezier gedaan", laat hij weten aan de Feyenoord-site. Zwang wil echter vaker bij zijn gezin zijn en kiest voor 'een baan met meer regelmaat'.

Scheidend technisch directeur Martin van Geel bedankt Zwang voor bewezen diensten. "Fred onderhield met alle stafleden en spelers een warme band en is een op en top vakman. We wensen hem alle succes bij zijn nieuwe baan."