Twente-directeur reageert op harde teksten Pusic: 'Ik vind het niet verstandig'

Twente-directeur reageert op harde teksten Pusic: 'Ik vind het niet verstandig'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 16:30do 18-04-2019 om 16:30

FC Twente-directeur Paul van der Kraan noemt de uitlatingen van Marino Pusic bij NPO Radio 1 'niet verstandig'. Pusic haalde minutenlang uit naar de lokale pers en bekritiseerde ook zijn club Twente.

"Ik heb het gezien en vind het niet verstandig van Marino", zegt Van der Kraan tegen FOX Sports. "Hij heeft een doorlopende overeenkomst. Als hij daarover wil praten moet hij met de mensen praten waar hij mee te maken heeft. In eerste instantie is dat Ted van Leeuwen en eventueel met mij. Dat is de weg die moet worden bewandeld. Hij heeft een doorlopende overeenkomst. Dat is de situatie."

Pusic wordt in verband gebracht met een afscheid bij Twente. De naam van Fred Rutten valt opvallend vaak in Enschede. "Als er de afgelopen tien jaar wat aan de hand was met de trainer werd de naam van Fred Rutten genoemd", relativeert Van der Kraan.

"Fred is een trainer die het goed gedaan heeft hier, een trainer die uit de regio komt en elders bewezen heeft het heel goed te kunnen doen. Ik begrijp dat die naam telkens terug komt. Ik denk niet dat hij steeds hier op het veld staat. Dat zijn naam genoemd wordt, begrijp ik. Er is nog geen signaal dat hij de nieuwe trainer wordt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws