PEC Zwolle niet blij met beslissing KNVB: Wij zijn hier helemaal klaar mee

PEC Zwolle niet blij met beslissing KNVB: "Wij zijn hier helemaal klaar mee"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 17:09do 18-04-2019 om 17:09

Laatste update: donderdag 18 april 2019 om 17:12do 18-04-2019 om 17:12

PEC Zwolle is niet blij met de beslisisng van de KNVB om speelronde 33 te verplaatsen naar woensdag 15 mei. PEC moest zich rond de duels van Ajax met Real Madrid ook al schikken, waardoor de club van trainer Jaap Stam in minder dan twee weken drie belangrijke wedstrijden moest spelen.

Visser greep toen alles aan om een wijziging van het competitieschema te voorkomen en spande zelfs een arbitragezaak aan. Het uitduel met NAC Breda wordt nu niet op zondag 28 april, maar op woensdag 15 mei gespeeld. 

Visser laat aan het Algemeen Dagblad weten dat het standpunt van eerder niet is veranderd. "Als we gaan anticiperen op incidenten, wordt het bij voorbaat een ramp. Dat zie je nu ook, want je grijpt in alle agenda's in. Voorop de supporters, sponsoren en wat te denken van spelers die na de laatste wedstrijd nog een week trainen en voor daarna mogelijk al de vakantie hebben ingepland."

"Wat gebeurt er met de play-offs die hierdoor ook verplaatst worden en houdt de winnaar daarvan met het oog op het startpunt van de Europa League überhaupt vakantie over?", vraagt Visser zich hardop af. "Wij zijn hier helemaal klaar mee. Een hele ronde verplaatsen moet ook je niet willen. Aan het begin van het seizoen moeten er gewoon duidelijke afspraken gemaakt worden, waarin je rekening houdt met dit soort uitzonderingen."

Poll

Snap jij Visser?

(3748 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws