Hendriks kritisch op zichzelf na situatie met Derksen en Davids: 'Niet top van me'

Hendriks kritisch op zichzelf na situatie met Derksen en Davids: 'Niet top van me'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 21:45do 18-04-2019 om 21:45

Johan Derksen en Edgar Davids kregen het dinsdag met elkaar aan de stok bij Veronica. Derksen zei dat Davids zich bewust veel laat zien in de media in de hoop dat hij door een club gevraagd wordt als trainer. Presentatrice Hélène Hendriks vindt dat ze de koe beter bij de horens had moeten vatten.

Derksen zat in de studio en Davids gaf in het Allianz Stadium commentaar op de opmerkingen van de oud-hoofdredacteur van Voetbal International. De uitzending stond in het teken van Ajax. Hendriks wist niet helemaal wat ze met de situatie moest.

"Het was ook een beetje nieuw voor mij", zegt ze bij Veronica. "Je weet met Johan dat hij zegt wat hij vindt. Dat moet hij ook zeker doen. Hoe daarmee om te gaan is even lastig. Dan doe je maar wat je jezelf ingeeft. Ik vind het zonde om erover te praten."

"Ik vind dat je moet kunnen zeggen wat je wilt zeggen, maar het ging in dit geval om Ajax en niet zozeer om meneer Davids", zegt Hendriks. "Wytse (collega-presentator Van der Goot, red.) en ik hadden het net iets anders op moeten lossen. Dat was niet helemaal top van ons en van mij."

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws