'Ajax heeft geen vraagprijs bepaald voor Tagliafico, ze willen hem niet verkopen'

'Ajax heeft geen vraagprijs bepaald voor Tagliafico, ze willen hem niet verkopen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 10:26vr 19-04-2019 om 10:26

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 11:18vr 19-04-2019 om 11:18

Italië blijft een optie voor Nicolas Tagliafico. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Richardo Schlieper. Naar verluidt heeft Internazionale belangstelling voor de 26-jarige Ajacied, die ook wordt begeerd door Atlético Madrid.

"Inter is een geweldige club", zegt Schlieper tegen FCInterNews. "24 jaar geleden heb ik Javier Zanetti bij Inter gebracht, samen met mijn partner Giovanni Branchini. Ik kan me voorstellen dat alle grote clubs uit Italië de hegemonie van Juventus willen doorbreken. Inter en het Italiaanse voetbal zijn altijd aantrekkelijk geweest voor Argentijnse spelers. Alles is erg herkenbaar. Het is alsof je thuis bent."

Tagliafico wordt gelinkt aan een transfer van 25 miljoen euro, maar volgens Schlieper heeft Ajax geen vraagprijs bepaald. "Ajax heeft geen vraagprijs bepaald omdat ze hem niet willen verkopen. We zullen zien hoe zich dat ontwikkelt."

Of er contact is geweest met Inter of andere Italiaanse clubs laat Schlieper in het midden. "Het management van de spelers in Italië is in handen van Branchini. Tagliafico is altijd een prioriteit geweest voor Italië, maar we zullen het juiste moment moeten bepalen. We zullen zien wat er gebeurt."

Schlieper denkt dat Tagliafico een van de beste linksbacks op dit moment is. "Ja, zonder twijfel. Het is een gevestigde naam binnen het Ajax-team en voor het Argentijnse elftal. Ajax is in Europa een van de revelaties van het seizoen. Om al die redenen snap ik dat veel clubs overwegen om een van mijn spelers te halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vertrekt Tagliafico bij Ajax?

(6749 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws