Speculatie in Italië: boze Ronaldo dient Juventus-contract mogelijk niet uit

Speculatie in Italië: boze Ronaldo dient Juventus-contract mogelijk niet uit

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 10:47vr 19-04-2019 om 10:47

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 11:23vr 19-04-2019 om 11:23

In Italië wordt na de Champions League-uitschakeling van Juventus volop gespeculeerd over de toekomst van Cristiano Ronaldo. De sterspeler is volgens drie Italiaanse kranten woest op zijn medespelers. 

La Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera en La Repubblica schrijven allemaal over de vermeende onvrede van Ronaldo na de uitschakeling tegen Ajax. La Repubblica vraagt zich sterk af of Ronaldo zijn tot 2022 lopende contract wel uit gaat dienen en voorspelt dat de 34-jarige Portugees na volgend seizoen stopt. Ook La Gazzetta schrijft dat het Juventus-avontuur van Ronaldo mogelijk als een nachtkaars uitgaat. 

Ronaldo wil naar verluidt versterkingen voor volgend seizoen en verwachte in deze fase van het seizoen meer van zijn spelers. Het is voor het eerst sinds jaren dat Ronaldo geen halve finale Champions League speelt. Ook trainer Massimilliano Allegri krijgt kritiek, omdat zijn tactiek tegen Ajax niet zou kloppen.

Ronaldo zou woest hebben gereageerd nadat hij door Ajax uit het miljardenbal gekegeld is en vindt dat zijn medespelers mentaal niet sterk genoeg zijn om Juventus aan prijzen te helpen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws