Marca: FC Barcelona volgt Richarlison, maar ziet twee problemen

Marca: FC Barcelona volgt Richarlison, maar ziet twee problemen

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 11:35vr 19-04-2019 om 11:35

Voor Richarlison lonkt mogelijk een toptransfer naar FC Barcelona. De ster van Everton wordt al langere tijd in de gaten gehouden door de koploper van Spanje.

Dat meldt Marca. Barcelona-directeur Eric Abidal wil voor volgend seizoen een aanvaller contracteren die complementair is aan Luís Suárez. De club overweegt opnieuw om Richarlison te halen. Barcelona wedt echter op meerdere paarden en denkt dus niet alleen aan Richarlison.

Een mogelijk probleem voor Barcelona is de transfersom. Everton zal hoog in de boom zitten omdat het niet van plan is Richarlison te verkopen. Marca verwacht dat de Braziliaan niet voor minder dan vijftig miljoen euro mag vertrekken bij The Toffees

Richarlison heeft nog geen Europees paspoort, waardoor hij geregistreerd zal moeten worden als non-EU-speler. Een club mag maar een beperkt aantal spelers van buiten de EU onder contract zetten. Om die reden is Abidal huiverig om voor Richarlison te gaan.

Of er daadwerkelijk geboden gaat worden op Richarlison moet worden afgewacht. De Braziliaan was in de zomer van 2017 hard op weg naar Ajax, maar uiteindelijk ging Watford er met de aanvaller vandoor. Binnen een jaar maakte hij de transfer naar Everton. Dit seizoen staat de teller op twaalf doelpunten in 32 wedstrijden.

Poll

Heeft Richarlison het niveau van Barcelona?

(1299 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws