'Houvast' voor PSV in titelrace: 'Bij De Graafschap kan Ajax nooit winnen'

'Houvast' voor PSV in titelrace: 'Bij De Graafschap kan Ajax nooit winnen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 13:26vr 19-04-2019 om 13:26

Willy en René van de Kerkhof hebben weinig vertrouwen in titelprolongatie voor PSV. De tweeling heeft echter één houvast: Ajax moet op de laatste speeldag op bezoek bij De Graafschap, net als in 2016.

Door een nederlaag op De Vijverberg werd niet Ajax, maar PSV kampioen dat jaar. René gelooft daardoor nog in een landstitel. "Ajax moet nog naar Groningen en de laatste wedstrijd naar De Graafschap. Bij De Graafschap kunnen ze nooit winnen", lacht René tegenover VTBL.

PSV pakte afgelopen zondag met pijn en moeite drie punten tegen De Graafschap. René: "De beleving om te willen winnen, die mis ik. Het is een beetje een schande voor PSV als ze zo spelen. De Graafschap is een leuk ploegje, maar PSV moet eroverheen walsen met vier of vijf doelpunten. Je moet gewoon negentig minuten vol gaan, klaar."

Broer Willy mist 'de furie en passie' bij de spelers van PSV. Hij heeft nog maar weinig geloof in de Eindhovense ploeg. "We willen dat onze club goed voetbalt en kampioen wordt. Maar als je zo speelt, word je geen kampioen. Het zijn nog vier wedstrijden."

Poll

Wie wordt er kampioen?

(4197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws