Feyenoord-fans komen met alternatief voor Ajax en PSV: Voor ons too much

Feyenoord-fans komen met alternatief voor Ajax en PSV: "Voor ons too much"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 13:38vr 19-04-2019 om 13:38

De supporters van Feyenoord zijn niet gelukkig met het besluit van de KNVB om speelronde 33 speelronde naar woensdag 15 mei te tillen. Remco Ravenhorst, voorzitter van Supportersvereniging FSV De Feijenoorder, komt met een alternatief.

Omdat Ajax op dinsdagavond 30 april de eerste ontmoeting met Tottenham Hotspur speelt in de halve finale van de Champions League, zag de KNVB zich genoodzaakt om het competitieschema aan te passen. Het verschuiven van een hele speelronde is volgens FSV De Feijenoorder echter niet de oplossing.

"Als supporter moet je je agenda omgooien", aldus Ravenhorst tegen RTV Rijnmond. "Op een woensdagavond naar Fortuna is gewoon niet fijn. We snappen dat het een hele knappe prestatie van Ajax is, maar welke offers moet je maken? Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst moeten nu in Sittard in plaats van de eigen Kuip afscheid nemen en dat is voor ons too much."

Ravenhorst heeft een alternatief voor ogen, waar volgens hem veel clubs bij gebaat zouden zijn. "Verplaats alleen Ajax en PSV", suggereert hij. "Dat heeft minder impact voor de andere clubs. Het is ook niet makkelijk, maar moet je daar nou een hele ronde voor verplaatsen?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws