Transferadvies voor Feyenoord: Natuurlijk moet je met Clasie door

Transferadvies voor Feyenoord: "Natuurlijk moet je met Clasie door"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 18:54vr 19-04-2019 om 18:54

Feyenoord doet er goed aan om Jordy Clasie te behouden. Dat stelt clubwatcher en Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam. Hij vindt dat de 27-jarige middenvelder steeds beter in vorm geraakt.

"Natuurlijk moet je met Clasie door. Hij blijft een goede speler en je ziet dat hij de laatste maanden naar zijn normale niveau gaat", vertelt Krabbendam bij RTV Rijnmond. "Probleem is wel dat hij bij Southampton nog een contract voor één jaar heeft, maar die club heeft ook geen zin om een miljoenensalaris te betalen. Terwijl Southampton weet dat Clasie niet wil en niet aan spelen toe zal komen. Daar is wel een deal mee te sluiten."

Voetbal International meldde onlangs al dat Clasie mogelijk gratis is in te lijven door Feyenoord. De zeventienvoudig Oranje-international streek afgelopen zomer neer in De Kuip in de hoop een contract af te dwingen en misschien wel zijn carrière te beëindigen bij de club.

Clasie voelde zich de voorbije maanden echter 'eenzaam op het veld', schrijft het weekblad. Omdat Feyenoord diepgang mist kan hij zijn passes niet kwijt. Bij Southampton wist hij zich bovendien gedekt door spelers als Virgil van Dijk en Victor Wanyama. 

Poll

Moet Feyenoord Clasie definitief inlijven?

(3943 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws