LIVE-discussie: Jansen kiest Lammers, Vlap én Van Amersfoort, Heracles met Dalmau

LIVE-discussie: Jansen kiest Lammers, Vlap én Van Amersfoort, Heracles met Dalmau

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 19:15vr 19-04-2019 om 19:15

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 19:24vr 19-04-2019 om 19:24

Heracles Almelo hoopt in de laatste wedstrijden van het reguliere seizoen een plekje in de play-offs om Europees voetbal veilig te stellen, terwijl sc Heerenveen voor zijn laatste kans vecht om deelname af te dwingen.

Bij Heracles verdwijnt Jesper Drost zoals verwacht uit de basis, nadat hij de voorbije thuisduels door een deel van de fans werd uitgefloten. Trainer Frank Wormuth nam het voor de aanvallende middenvelder op, maar kiest tegen Heerenveen weer voor clubtopscorer Adrian Dalmau. De Spanjaard begon vorige week tegen Feyenoord nog op de bank. Hij wordt in de rug gesteund door Brandley Kuwas, Dabney Dos Santos en Kristoffer Peterson.

Bij Heerenveen keert Sam Lammers terug. De spits miste het duel met FC Groningen vorige week vanwege een blessure. Door zijn terugkeer zakt Pelle van Amersfoort een linie, terwijl Michel Vlap als hangende linksbuiten de voorkeur krijgt boven Dennis Johnsen en Nemanja Mihajlovic. Op het middenveld staan Yuki Kobayashi en Ben Rienstra achter Van Amersfoort.

Heracles staat momenteel zesde met 45 punten uit 30 duels. Heerenveen heeft acht punten minder en staat tiende.

De opstellingen

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rossmann, Van den Buijs, Czyborra; Osman, Dos Santos, Merkel; Kuwas, Dalmau, Peterson

SC Heerenveen: Hahn; Schmidt, Hoegh, Pierie, Woudenberg; Rienstra, Kobayashi, Van Amersfoort; Van Bergen, Lammers, Vlap

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws