'Keizer dringt bij clubleiding Sporting aan op komst van 'onmisbare' Gudelj'

'Keizer dringt bij clubleiding Sporting aan op komst van 'onmisbare' Gudelj'

19-04-2019 21:11
41

Marcel Keizer hoopt dat Nemanja Gudelj behouden blijft voor Sporting Portugal. Keizer vindt de Servische middenvelder onmisbaar en heeft bij de clubleiding van de Portugese grootmacht gevraagd om zijn definitieve komst.

Dat meldt Record in Portugal. Gudelj wordt momenteel gehuurd van het Chinese Guangzhou Evergrande. Als het aan Keizer ligt keert de oud-middenvelder van Ajax niet meer terug naar zijn broodheer.

Gudelj heeft in zijn periode bij Sporting bijzonder veel indruk gemaakt op Keizer, die net als Gudelj een verleden heeft bij Ajax. Record schrijft dat Gudelj 'onmisbaar' is in het elftal van Keizer. Het definitief binnenhalen van de controleur heeft prioriteit gekregen van Keizer. 

Gudelj speelt inmiddels bijna twee jaar in China. Hij ruilde Ajax in 2017 in voor Tianjin Teda na een conflict met Peter Bosz, die hem op de bank zette. Gudelj kon de motivatie niet meer opbrengen om op de bank te zitten en vertrok bij Ajax door de achterdeur. Vorig jaar vertrok hij naar Guangzhou Evergrande.