'Exodus dreigt bij Man City: Jesus en Sané maken vertrekwens kenbaar'

'Exodus dreigt bij Man City: Jesus en Sané maken vertrekwens kenbaar'

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 10:42za 20-04-2019 om 10:42

De onvrede is groot binnen de selectie van Manchester City na de pijnlijke uitschakeling tegen Tottenham Hotspur in de kwartfinale van de Champions League. Liefst zeven à acht spelers zouden dreigen met een vertrek, meldt althans het Spaanse El Chiringuito.

Met name Leroy Sané en Gabriel Jesus zouden ontevreden zijn. De Duitse vleugelaanvaller mocht in beide duels met Tottenham pas in de slotfase invallen van manager Pep Guardiola, die de voorkeur geeft aan Raheem Sterling en Bernardo Silva. De Braziliaan op zijn beurt weet Sergio Agüero voor zich in de pikorde en bleef in de return zelfs helemaal op de bank. Ook in de Premier League stond Jesus pas acht keer in de basis.

Zowel Sané als Jesus heeft inmiddels zijn vertrekwens kenbaar gemaakt bij de clubleiding. Dat nieuws heeft zich als een lopend vuurtje onder de Manchester City-spelers verspreid. Liefst vijf à zes spelers zouden hun voorbeeld willen volgen. De claim van El Chiringuito is enigszins opvallend aangezien City al de League Cup won en nog volop zicht heeft op winst in de FA Cup en de Premier League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws