Van Dijk met vijf anderen in de race voor Player of the Year-award

Van Dijk met vijf anderen in de race voor Player of the Year-award

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 13:23za 20-04-2019 om 13:23

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 13:29za 20-04-2019 om 13:29

Virgil van Dijk is een van de zes spelers die in aanmerking komt om PFA Player of the Year te worden in Engeland. Naast de verdediger van Liverpool en Oranje prijken ook ploeggenoot Sadio Mané, Eden Hazard (Chelsea) en Manchester City-trio Raheem Sterling, Sergio Agüero en Bernardo Silva op de lijst. 

Dat is zaterdagmiddag bekend geworden. De winnaar van de award wordt op 28 april onthuld. Afgelopen seizoen ging Liverpool-ster Mohamed Salah aan de haal met de prijs.

Oranje-aanvoerder Van Dijk beleeft een fenomenaal seizoen met Liverpool. De club is volop in de race voor de Premier League-titel en plaatste zich deze week bovendien voor de halve finale van de Champions League. Daarin wacht FC Barcelona. 

De PFA (Professional Footballers' Association) heeft zes spelers uit de Premier League genomineerd voor de Young Player of the Year Award. Naast City-duo Silva en Sterling zijn dat verder Marcus Rashford (Manchester United), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Declan Rice (West Ham United) en David Brooks (Bournemouth). 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie verdient de prijs?

(2478 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws