LIVE-discussie: Defensieve versterking voor VVV, Matusiwa terug bij Superboeren

LIVE-discussie: Defensieve versterking voor VVV, Matusiwa terug bij Superboeren

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 20:28za 20-04-2019 om 20:28

De overwinning van FC Emmen op zaterdagavond maakt het belang van de wedstrijd tussen VVV-Venlo en De Graafschap nog groter voor de Superboeren, die een overwinning nodig hebben om uitzicht te houden op directe handhaving. De afstand van De Graafschap op de Emmenaren is nu zes punten.

VVV-trainer Maurice Steijn heeft besloten om Peter van Ooijen in de Limburgse voorhoede te posteren. Hij passeert daarmee Jay-Roy Grot, die de laatste weken in goeden doen was maar dus toch op de bank plaats moet nemen. Het Venlose middenveld wordt versterkt door Damian van Bruggen, die op de 'zes-positie' zal gaan spelen.

De 4-3-3-formatie bij De Graafschap is ondertussen beproefd en de Superboeren zijn blij om middenvelder Azor Matusiwa weer op te kunnen stellen. De Ajax-huurling was geschorst, maar heeft nu zijn plekje defensief op het middenveld weer terug. Verdediger Ted van de Pavert blijkt de ziekte van Pheiffer te hebben en wordt net als vorige week tegen PSV vervangen door Sven Nieuwpoort.

VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Röseler, Lima, Janssen; Van Bruggen, Linthorst, Opoku; Van Ooijen, Mlapa, Joosten.

De Graafschap: Bertrams; Owusu, Straalman, Nieuwpoort, Tutuarima; Vet, El Jebli, Matusiwa; Narsingh, Benschop, Burgzorg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws