De Boer gefrustreerd: 'Ongelooflijk. We moeten dit soort gedrag afstraffen'

De Boer gefrustreerd: 'Ongelooflijk. We moeten dit soort gedrag afstraffen'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 10:40zo 21-04-2019 om 10:40

Frank de Boer baalt van de nederlaag van Atlanta United tegen Dallas FC, maar heeft ook goede dingen gezien. In zijn ogen heeft Atlanta United nog nooit zo goed gespeeld. Zijn ploeg verloor thuis met 1-2.

"Ik denk dat het het beste is wat we tot nu toe hebben gezien", zegt De Boer op de clubsite van Atlanta. "Dit is wat we willen, het veld opgaan en kansen creëeren. Ik heb al vaker gezegd dat ik de goals niet kan maken. Dat moeten zij doen. Als we zo blijven spelen, gaan we veel wedstrijden winnen."

De Boer heeft zich tegen Dallas geërgerd aan het tijdrekken van de tegenstander. "Het gebeurde vanaf de eerste seconde. Het was ongelooflijk. Ik heb na afloop tegen de scheidsrechter gezegd dat hij goed heeft gefloten, maar dat hij eerder in actie had moeten komen tegen dit soort dingen. Je zag ook dat de doelman zijn tijd nam."

"Soms was het zelfs een minuut lang. Hij had eerder moeten straffen om niet alleen in deze wedstrijd een signaal te geven, maar ook voor de andere wedstrijden. We willen dat de mensen in een stadion genieten van een wedstrijd. Dit helpt daar niet bij en het helpt ook niet voor het voetbal. We moeten dit soort gedrag afstraffen." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws