Advies van Kraay jr. voor Ten Hag: 'Niet bijtekenen! Je zit in een wespennest'

Advies van Kraay jr. voor Ten Hag: 'Niet bijtekenen! Je zit in een wespennest'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 10:51zo 21-04-2019 om 10:51

Laatste update: zondag 21 april 2019 om 10:55zo 21-04-2019 om 10:55

Hans Kraay jr. heeft een duidelijk advies voor Erik Ten Hag: niet bijtekenen bij Ajax. De 49-jarige Tukker kan zijn contract verlengen, maar zou daar volgens Kraay jr. geen goed aan doen. De reden is dat het na dit seizoen alleen maar minder kan gaan, zegt hij.

Ten Hag is sinds zijn aanstelling kritisch benaderd door de achterban en de media. Niet alleen vanwege de matige prestaties in het begin, maar ook vanwege zijn presentatie en accent. Ten Hag heeft de boel inmiddels op de rit en kan dit seizoen drie prijzen in de wacht slepen. Donderdag liet directeur spelersbeleid Marc Overmars in De Telegraaf weten dat Ajax het contract van Ten Hag wil verlengen.

Kraay jr. haalt de beginperiode van Ten Hag aan en adviseert om zijn handtekening niet te zetten. "Als ik Erik was zou ik een ding doen: niet bijtekenen!", zegt hij bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

"Je zit in een wespennest. Het kan alleen maar minder worden. Hij wordt kampioen, hij wint de beker en staat in de halve finale van de Champions League. Beter gaat het niet worden. Na twee of drie nederlagen in het volgende seizoen heb je weer dat gezeik. Nu kan hij naar een heel goede club in Engeland. Niet bijtekenen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws