LIVE-discussie: Brood slachtoffert Rosheuvel in duel van de waarheid in Sittard

LIVE-discussie: Brood slachtoffert Rosheuvel in duel van de waarheid in Sittard

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 13:44zo 21-04-2019 om 13:44

NAC Breda vecht zondag wederom voor zijn laatste kans in het uitduel bij Fortuna Sittard in de Eredivisie. De hekkensluiter heeft momenteel vier punten minder dan naaste concurrenten De Graafschap en Excelsior.

De opstelling van de thuisploeg kent geen verrassingen. Branislav Ninaj keert terug van een schorsing en start als centrale verdediger. Fortuna is een van de minst presterende ploegen in de Eredivisie na de winterstop. Alleen NAC en Excelsior pakten minder punten. Trainer René Eijer zal weg willen blijven van de degradatieplaatsen. Momenteel staat Fortuna vijf punten boven de streep.

NAC moet het nog altijd stellen zonder de geblesseerde linksbacks Greg Leigh en Alex Gersbach. Trainer Ruud Brood doet op die positie daarom een beroep op Pele van Anholt, terwijl Khalid Karami de rechtsback is. Daarnaast is er een basisplaats voor Luka Ilic. Zijn entree gaat ten koste van vleugelaanvaller Mikhail Rosheuvel. Brood voert verder geen wijzigingen door ten opzichte van het duel met FC Emmen (1-1).

De opstellingen

Fortuna Sittard: Koselev; Mac-Intosch, Ninaj, Heerings, Pinto; Balic, Diemers, Smeets; El Messaoudi, Novakovich, Lamprou

NAC Breda: Van Leer; Van Anholt, Koch, Palmer-Brown, Karami; Lundqvist, Kali, El Allouchi; Korte, Te Vrede, Ilic

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws