Kraay jr.: 'Als er een grote club komt gaat hij toch weg bij Ajax, denk ik'

Kraay jr.: 'Als er een grote club komt gaat hij toch weg bij Ajax, denk ik'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 15:17zo 21-04-2019 om 15:17

Laatste update: zondag 21 april 2019 om 15:29zo 21-04-2019 om 15:29

Hans Kraay jr. verwacht dat Dusan Tadic komende zomer vertrekt bij Ajax wanneer een grote club zich in Amsterdam voor de Serviër meldt. Tadic sprak onlangs stellig uit 100% zeker bij Ajax te blijven, maar nam daarna wat gas terug. Naar verluidt heeft Manchester City belangstelling.

"Er leek even sprake van dat Guardiola interesse in hem had", zegt Kraay jr. bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Dat beaamde hij ook wel. Hij zei na Real Madrid dat hij absoluut bij Ajax zou blijven, maar nu zegt hij dat hij de speculaties niet wil voeden. Als er een grote club komt, dan gaat hij toch weg, denk ik."

FC Groningen-directeur Hans Nijland hoopt dat Tadic nog een stap naar een andere club maakt. "Dat zou toch mooi voor hem zijn? Dan krijgen wij ook een klein percentage."

Willem van Hanegem geniet van de speler Tadic, maar vond de Serviër ook irritant. "Als hij maar niet vervelend is. Hij heeft een periode gehad dat hij alleen maar om kaarten vroeg en ondersteboven lag. Ga nou voetballen en wees niet daar mee bezig. Bij Feyenoord haalde hij zichzelf uit de wedstrijd. Hij liep ook de hele tijd naar de trainer. Ga gewoon spelen."

"Ik vind het een geweldige speler, het is een professional pur sang", voegt Nijland toe. "Bij Groningen was hij er al ver voor de training. Dan deed hij extra buikspieroefeningen etc. Hij had binnen de club aandacht en belangstelling voor iedereen. Een geweldige professional."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft Tadic bij Ajax?

Ja
79%
Nee
21%
(9768 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws