'Odegaard is een van beste spelers waar ik mee gewerkt heb. Goed genoeg voor Real'

'Odegaard is een van beste spelers waar ik mee gewerkt heb. Goed genoeg voor Real'

21-04-2019 17:46
50

Leonid Slutsky weet het zeker: Martin Odegaard is klaar voor Real Madrid. Tegen PEC Zwolle was de twintigjarige Noor opnieuw de grote uitblinker bij Vitesse, zoals hij dat al weken is.

"Ik ben erg blij om met hem te werken", vertelt Slutsky aan de NOS. "Hij is een van de beste spelers waar ik in mijn carrière mee heb gewerkt. Ik heb met veel goede spelers gewerkt. Ook bij CSKA Moskou, waar ik spelers had die bij Europese topclubs hebben gezeten. Martin is ook een briljante speler. We dromen ervan om hem te houden. Voor hem zal dat niet goed zijn. Hij is klaar om in een andere competitie te spelen."

"Zoals hij nu speelt is hij goed genoeg om voor Real Madrid te spelen", vervolgt Slutsky. "Hij moet de volgende stap maken. Ik weet niet waar hij heengaat, maar ik weet zeker dat we met hem in contact blijven. We hebben een goede band met hem. Hij heeft dit seizoen heel veel indruk gemaakt."

"Ajax? Ik weet het niet. De keuze ligt niet alleen bij hem, maar ook bij Real Madrid en de zaakwaarnemers. Ik weet 100% zeker dat hij een goede toekomst voor zich heeft", zegt Slutsky.