Perez vol ongeloof: 'Alsof hij na de winterstop zijn broer heeft gestuurd bij PSV'

Perez vol ongeloof: 'Alsof hij na de winterstop zijn broer heeft gestuurd bij PSV'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 19:52zo 21-04-2019 om 19:52

Kenneth Perez heeft zich zondagmiddag tijdens PSV-ADO Den Haag (3-1) wederom verbaasd over het zwakke spel van Hirving Lozano. De Deense analist van FOX Sports vraagt zich af waar Lozano in 2019 mee bezig is. 

Tegen ADO speelde Chucky wederom geen bijster sterke wedstrijd. "Het is alsof Lozano na de winterstop zijn broer heeft gestuurd", aldus Perez, direct na de zege. 

"Het is niet de Lozano van de eerste seizoenshelft, die tegenstanders opzocht zodra hij de bal kreeg. Ja, toen botste hij ook tegen spelers op. Maar Lozano was veel meer gedreven, veel gevaarlijker, veel meer aanwezig. Ik weet nu niet wat ik zie bij Lozano."

Dat PSV-trainer Mark van Bommel inmiddels haast wekelijks een andere speler achter de spits opstelt, is niet bevorderlijk voor het spel van de Eindhovenaren, vindt Perez. "Wat Van Bommel doet met zijn nummers 10, is echt killing."

"Dat is een ander type speler dan een nummer 6 of een harde werker. Het is iemand die het vertrouwen moet voelen, moet weten dat hij balverlies mag lijden. Hij moet niet het gevoel hebben dat hij twee keer moet scoren en twee keer iemand voor de keeper moet zetten om te mogen blijven staan."

Poll

Is Lozano klaar voor de Europese top?

(2168 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws