Geen trek in degradatie met NAC: 'Ik sta niet open voor de eerste divisie'

Geen trek in degradatie met NAC: 'Ik sta niet open voor de eerste divisie'

21-04-2019 20:06 Laatste update: 21:19
61

De kans is groot dat Mitchell te Vrede (27) aan zijn laatste wedstrijden in dienst van NAC Breda bezig is. De topscorer van de rodelantaarndrager van de Eredivisie beschikt over een aflopend contract - en gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn (nog) niet gevoerd. 

Te Vrede, dit seizoen goed voor tien competitiedoelpunten, tekende zondag tegen Fortuna Sittard (2-1 verlies) voor zijn eerste goal van 2019. Na de wedstrijd ging het voor de camera van Omroep Brabant kort over zijn eigen situatie. Of het voor hem een optie is om met NAC in de Keuken Kampioen Divisie te spelen?

"Nee, want ik heb nog niks van de club gehoord. Ik zal dan verder moeten kijken. Als je niks hoort van een werkgever, hoef je er niet over na te denken. Dat is ook bij jou zo", zei hij tegen de journalist van dienst. 

"Ik sta niet open voor de eerste divisie. Zeker niet. Maar nogmaals: ik heb niks gehoord van NAC, dus ik hoef nergens over na te denken op dit moment."

Met nog drie speelrondes te gaan heeft hekkensluiter NAC vier punten minder dan nummer zeventien De Graafschap. In de resterende drie duels wachten Feyenoord (thuis), sc Heerenveen (uit) en PEC Zwolle (thuis).