Ajax kan borst natmaken: 'Ze kunnen in de race om titel niets meer laten liggen'

Ajax kan borst natmaken: 'Ze kunnen in de race om titel niets meer laten liggen'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 15:14ma 22-04-2019 om 15:14

Vitesse heeft Ajax tegen PSV geholpen in de titelrace, maar hoopt dinsdag juist de Amsterdammers dwars te zitten. Dat doet de club niet tegen Ajax, maar vooral voor Vitesse. Bryan Linssen en trainer Leonid Slutsky zien kansen in de Johan Cruijff Arena.

"We willen altijd punten halen, dus nu ook. Je bent in een wedstrijd nooit kansloos en je krijgt altijd wel mogelijkheden. Alleen zullen dat er tegen een ploeg als Ajax minder zijn en moeten we daar zorgvuldig mee omgaan", zegt Slutsky op de clubsite van Vitesse.

Slutsky vult aan. "Ajax kan in de race om de titel niks meer laten liggen. Wij hebben een hoog niveau laten zien in de wedstrijden tegen PSV, Feyenoord en AZ. Ajax wordt voor ons de volgende test. Ook in onze verloren thuiswedstrijd (0-4, red.) kregen we de kansen. We moeten goed voor de dag komen en ons maximale niveau halen, dan liggen er kansen."

Linssen is niet bezig met de titelrace tussen Ajax en PSV. "We moeten voor onszelf winnen. We willen de play-offs halen en moeten onze plicht doen. Maar natuurlijk zal Nederland over deze wedstrijd gaan praten."

"We hebben PSV een pas op de plaats laten maken, dus we hebben laten zien dat we het kunnen. Wie weet lukt dat tegen Ajax weer, waarom niet. Maar we moeten op de juiste manier spelen en het beste uit onszelf halen", aldus Slutsky.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wint er dinsdag?

(3308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws