Van Bruggen (rechts) met Ralf Seuntjens

Grote teleurstelling na snelle wissel: Ik zie mijn toekomst niet meer bij VVV

Grote teleurstelling na snelle wissel: "Ik zie mijn toekomst niet meer bij VVV"

23-04-2019 11:15 Laatste update: 11:24
40

Damian van Bruggen is teleurgesteld over zijn situatie bij VVV-Venlo. Hij zint op een vertrek bij de club. Afgelopen weekend werd Van Bruggen al in de eerste helft van VVV-De Graafschap (4-1) gewisseld voor Ralf Seuntjens. 

Trainer Maurice Steijn besloot al snel in te grijpen op het middenveld. "Ik kies voor Damian omdat die ook goed in de controle kan spelen, met daarnaast Linthorst. Dat moet Damian gewoon kunnen, maar het klopte niet", vertelde de coach na afloop aan de Limburger. 

"Ralf is dan wel iemand die goed kan aansturen. Het was een hele bewuste keuze vooraf, maar de wedstrijd had wat anders nodig. Als trainer wil je iemand niet zo vroeg wisselen, maar er moest iets gebeuren. Het team had iets anders nodig."

Van Bruggen (23) toonde zich aangeslagen na zijn snelle wissel. "Ik wil niet mijn eigen glazen ingooien, maar ik zie mijn toekomst niet meer bij VVV. Ik ben nog jong en vind het zonde om bij VVV op de bank te gaan zitten."

Steijn: "We spelen nog drie wedstrijden, dus dat is nu niet aan de orde. Ik begrijp dat Damian teleurgesteld is, maar ik heb tegen de spelers gezegd dat het ook voor een trainer heel vervelend is dat je snel moet ingrijpen."