'Niet aarzelen bij een kans, maar ik heb liever dat een ander scoort tegen Ajax'

'Niet aarzelen bij een kans, maar ik heb liever dat een ander scoort tegen Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 14:12di 23-04-2019 om 14:12

Thulani Serero wacht dinsdagavond een weerzien met oude bekenden. De middenvelder van Vitesse kwam in het verleden uit voor Ajax en speelde voor de Amsterdammers toen zij bijna vijf jaar geleden hun laatste Eredivisie-titel wonnen.

In de Johan Cruijff Arena zal Serero aantreden tegen oud-ploeggenoten Daley Blind, Lasse Schöne en Joël Veltman. Samen met de Zuid-Afrikaan wonnen zij de 33e landstitel met Ajax. "De titel in 2014 was het hoogtepunt uit mijn carrière", zegt Serero tegenover De Telegraaf.

"Neemt niet weg dat ik als speler van Vitesse gewoon wil winnen", bespreekt de Zuid-Afrikaan het treffen tussen zijn huidige club en zijn voormalige club. "Ik zal niet aarzelen als ik een kans krijg, maar ik heb liever dat een ander scoort."

In gesprek met De Gelderlander vertelt Serero dat er bij hem toch niet al te veel sentimenten spelen. "Ik maak me er ook niet druk om of Ajax of PSV kampioen wordt. Ik zie altijd wel wat er op me afkomt. Angst heb ik niet. Ik ga uit van mijn eigen kwaliteiten. Ook tegen dit Ajax, ja."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws