'Bayern München op oorlogspad: bod van 70 miljoen uitgebracht in Italië'

'Bayern München op oorlogspad: bod van 70 miljoen uitgebracht in Italië'

23-04-2019 17:50 Laatste update: 18:00
19

Bayern München is op oorlogspad. Na het vastleggen van Benjamin Pavard en Lucas Hernández gaat de koploper van Duitsland nu vól voor Federico Chiesa. Bayern zou dinsdag een bod van 70 miljoen euro hebben uitgebracht op de vleugelaanvaller van Fiorentina. 

Dat meldt Corriere dello Sport althans. 'In de afgelopen uren' heeft Der Rekordmeister zich volgens het Italiaanse medium gemeld bij Fiorentina. Er is een bod van circa 70 miljoen euro uitgebracht op Chiesa, dit seizoen dé smaakmaker van La Viola. 

Over de belangstelling van Bayern voor de international werd in Italië en Duitsland al langer gespeculeerd. De 21-jarige rechtspoot scoorde dit seizoen 12 keer in 35 officiële duels namens Fiorentina. Ook Juventus en Manchester City zouden hem op de korrel hebben. 

Bayern is, zoals inmiddels bekend, nadrukkelijk op zoek naar nieuwe vleugelspelers. Arjen Robben en Franck Ribéry zwaaien komende zomer beiden af. De Bundesliga-grootmacht versterkte zich voor 2019/20 al met verdedigers Pavard (35 miljoen, VfB Stuttgart) en Hernández (80 miljoen, Atlético Madrid) en de talentvolle spits Jann-Fiete Arp (3 miljoen, Hamburger SV).