Perez heeft genoeg gezien: Deze jongen kan niet zo heel goed keepen

Perez heeft genoeg gezien: "Deze jongen kan niet zo heel goed keepen"

23-04-2019 19:52 Laatste update: 20:12
74

Kenneth Perez is geen fan van Kjell Scherpen. De negentienjarige doelman van FC Emmen, die op weg lijkt naar Ajax, ging dinsdagavond in de fout tegen De Graafschap.

Scherpen leverde de bal in en greep vervolgens mis bij de 1-0 van De Graafschap-aanvaller Fabian Serrarens. "Als Scherpen deze bal gewoon wegschiet... Maar voetbal is een spel van fouten", analyseert Arnold Bruggink in de studio van FOX Sports. Perez is strenger. "Deze jongen kan niet zo heel goed keepen."

"Ik heb dit seizoen niet één keeper gezien die zoveel fouten maakt als hij", vervolgt Perez. "Hij is heel jong, laten we dat maar meenemen. Maar door zijn fouten zijn al heel veel goals ontstaan. Scherpen is met zijn fouten in elk geval medekoploper onder de keepers"

Perez zag Scherpen anderhalve week geleden ook blunderen tegen NAC Breda (1-1). "Als hij die bal normaal pakt, dan was Emmen nu veilig. Hij is heel jong en heeft een persoonlijk drama meegemaakt dit seizoen (overlijden broer, red.), maar als je in het veld staat word je beoordeeld op hoe je speelt."