El Jebli: 'Een mooi avontuurtje in het buitenland, daar teken je voor'

El Jebli: 'Een mooi avontuurtje in het buitenland, daar teken je voor'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 08:53wo 24-04-2019 om 08:53

Youssef El Jebli heeft nog een contract voor een jaar in Doetinchem, maar de uitblinker van De Graafschap staat open voor een 'avontuurtje' bij een andere Eredivisie-club óf in het buitenland. Dat zei hij dinsdag, na De Graafschap - FC Emmen (1-0), voor de camera van VTBL. 

In 2015 maakte El Jebli de overstap van FC Lienden naar De Graafschap. Hij heeft het naar z'n zin op De Vijverberg. "Ik heb nog een contract voor een jaar hier. Ik heb nog niets gehoord", zei hij na de cruciale zege op Emmen. "Hoe het nu is, blijf ik gewoon. Als er wat komt, hoor ik het wel. Ik ben heel blij bij deze club."

Hij staat open voor contractverlenging. "Dat kan. We gaan in gesprek. Als we eruit komen, komen we eruit. Anders kijken we wel. Elke speler heeft ambitie, ik ook. Ik ben lekker bezig en we gaan het zien aan het einde van het seizoen."

Waar zit El Jebli zelf aan te denken, mocht het inderdaad tot een transfer komen? "Als het maar een stap hoger is. Liefst in Nederland natuurlijk, maar als het buitenland komt en het is een mooi avontuurtje, dan teken je daar ook voor."

El Jebli (26) speelde dit seizoen 30 wedstrijden voor De Graafschap in de Eredivisie. De aanvallende middenvelder scoorde acht keer en leverde zeven assists. 

Poll

Is El Jebli goed genoeg voor een Eredivisie-subtopper?

(770 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws