Trotse Maher: 'Onwijs mooi, ik heb er eigenlijk geen woorden voor...'

Trotse Maher: 'Onwijs mooi, ik heb er eigenlijk geen woorden voor...'

24-04-2019 09:47
31

Adam Maher staat open voor een langer verblijf in Alkmaar, maar de toekomst van de middenvelder blijft voorlopig ongewis. Maher, in bezit van een aflopend contract, houdt zich momenteel niet bezig met de situatie. 

Dat liet hij dinsdagavond na AZ-Heracles Almelo (2-1) weten aan AZ Fanpage"Mijn zaakwaarnemer is bezig met Max (Huiberts, directeur voetbalzaken, red.) en ik heb tegen ze gezegd dat het bij hun ligt. Zij moeten eruit komen."

"Ik wil me er eigenlijk niet eens mee bezighouden, want ik weet van mezelf dat als ik dat ga doen, het een afleiding voor me is. Het enige wat ik wil is op het veld staan en me concentreren op het voetbal."

Een nieuwe deal líjkt overigens een kwestie van tijd. "Ik heb altijd gezegd dat ik me fijn voel hier. De supporters zijn eigenlijk altijd goed voor me geweest, ze scanderen altijd mijn naam dus ik ben een tevreden persoon."

Speler v/h Jaar
Maher doet het dit seizoen goed in Alkmaar. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft hij de titel van Speler van het Jaar, een verkiezing onder AZ-fans, al in de wacht gesleept. "Onwijs mooi. Het is mooi om dat mee te krijgen. Ik wil de supporters ook bedanken. Ik probeer mijn best te doen en alles te geven voor het team, dat gaat de goede kant op. Ik heb er eigenlijk geen worden voor..."