'Conflict is 'n groot woord, maar Lozano en Bergwijn zoeken elkaar duidelijk niet'

'Conflict is 'n groot woord, maar Lozano en Bergwijn zoeken elkaar duidelijk niet'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 12:27wo 24-04-2019 om 12:27

Een opvallend moment tijdens PSV-ADO Den Haag van zondagmiddag: Steven Bergwijn dribbelde met de bal aan de voet op de ADO Den Haag-verdediging af, maar liep zich uiteindelijk vast. Ploeggenoot Hirving Lozano stond vogelvrij en vroeg nadrukkelijk om de bal, maar het werd niet gezien door Bergwijn.

NOS-commentator Jeroen Grueter denkt er het zijne van. "Ik kan me niet voorstellen dat je op dit niveau niet ziet dat er een ploeggenoot volkomen vrij staat. Je kunt het ook niet willen zien hè?", laat hij weten tijdens de NOS Voetbalpodcast. "Er is ook iets aan de hand volgens mij."

Presentator Jan Roelfs suggereert dat de twee 'elkaar niet pruimen'. Grueter sluit het niet uit. "Dat zou kunnen. Ook gezien die reactie. Normaal gesproken zou je zeggen: oh sorry, ik had je niet gezien. Maar ze draaien zich allebei om en lopen naar de middellijn. Dat is toch opmerkelijk. Een conflict is een groot woord. Maar dat die twee elkaar niet zoeken in het veld, dat is wel duidelijk."

Bergwijn en Lozano komen donderdagavond weer in actie. Willem II ontvangt de regerend landskampioen om 20.45 uur in het eigen Koning Willem II Stadion.

Poll

Wat wordt Willem II - PSV?

(11009 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws