Van de Beek: 'Mooi dat Hakim hem opzoekt, dit was klote voor hem'

Van de Beek: 'Mooi dat Hakim hem opzoekt, dit was klote voor hem'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 13:47wo 24-04-2019 om 13:47

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 15:12wo 24-04-2019 om 15:12

Na de 1-0 van Ajax, dinsdagavond tegen Vitesse, werd bankzitter David Neres door een paar jongens opgezocht op de bank van de Amsterdammers. Zij leken de Braziliaan een hart onder de riem te willen steken. 

Donny van de Beek zag het ook gebeuren. "Hmm, ja, hij wil ook altijd spelen. Voor hem was dit klote", aldus de middenvelder, in gesprek met AT5"Mooi voor hem dat Hakim hem dan opzoekt. Boos? Nee, ik heb niks aan hem gemerkt, maar het blijft voor ons een heel belangrijke speler."

Tegen Vitesse ging het, zeker na de wissel van Ziyech, behoorlijk moeizaam. De 4-2 zege kwam nooit écht in gevaar - en Van de Beek had ook het gevoel dat Ajax het duel steeds onder controle had. 

"Ik had vanaf het begin wel vertrouwen. We hebben een goede tegenstander verslagen. Ze hebben echt kwaliteiten. Dat zag je vooral het laatste half uur, toen wij minder werden. Wat er gebeurde? Weet ik niet, het lag helemaal open. Ik heb daar geen verklaring voor. Opeens laat je ze voetballen. Dan zie je ook wel echt dat ze kunnen ballen." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws