Feyenoord-talent is reserverol zat: 'Plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer'

Feyenoord-talent is reserverol zat: 'Plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 07:11do 25-04-2019 om 07:11

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 07:37do 25-04-2019 om 07:37

Dylan Vente wil volgend jaar meer speeltijd bij Feyenoord. De jonge spits moet dit seizoen Robin van Persie en Nicolai Jörgensen voor zich dulden in de pikorde bij de Rotterdammers, maar Vente wil graag vlieguren maken en hoopt dat dat volgend seizoen mogelijk is.

Het script voor volgend seizoen ligt in ieder geval al klaar in huize Vente. "Ik wil natuurlijk gaan spelen", is de spits die woensdagavond tegen NAC Breda (0-4) tot scoren kwam duidelijk. Na afloop stond hij voor de camera van FOX Sports. "Er komt ook een nieuwe trainer, dat is nog even afwachten. Ik heb in ieder geval al wel wat plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer."

FOX-verslaggever Jan Joost van Gangelen stelt dat die plannetjes een verhuur of een afspraak voor meer speeltijd betreffen. "Ja, precies zoals je zegt", zegt Vente lachend. "Op de bank zitten is nooit leuk. Het was de afspraak om dit seizoen niet verhuurd te worden en ik leer ook veel van Nicolai en Robin. Wedstrijdritme is nog belangrijker dan dat, maar dat is niet aan de orde op dit moment. Een beetje vervelend, maar uiteindelijk moet je er toch mee omgaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws