Fortuna-middenvelder wordt transfertarget: 'Clubs moeten wel voor me betalen'

Fortuna-middenvelder wordt transfertarget: 'Clubs moeten wel voor me betalen'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 07:32do 25-04-2019 om 07:32

Mark Diemers is toe aan een stap hogerop. De aanvallend ingestelde middenvelder van Fortuna Sittard, die wekelijks uitblinkt bij de Limburgers, staat op het lijstje van diverse clubs. Diemers zelf heeft wel oren naar een overstap.

Sjoerd Ars, technisch directeur bij Fortuna Sittard, zou het volgens Diemers deze zomer druk kunnen krijgen. "Er is wel wat interesse hier en daar, ik hoor wel wat dingen", zegt de middenvelder na de met 2-1 verloren wedstrijd bij FC Utrecht tegenover FOX Sports. "Ik moet eerlijk zijn, Fortuna wil ook wel meewerken aan een verkoop en ik wil zelf graag als het kan een stap maken."

"Ik heb wel nog een contract voor twee jaar, dus de clubs zullen moeten betalen voor me", gaat Diemers verder. "De verkoopprijs weet ik niet, dat moet je aan de club vragen. Het zal er ook wel van af hangen welke club precies komt, of dat een buitenlandse club is of dat het om een binnenlandse transfer gaat. Dat moeten zij maar uitzoeken, als er iets moois komt dan ga ik weg en als er iets komt wat niet in mijn straatje past dan blijf ik met alle plezier nog een jaartje in Sittard voetballen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws