Ramselaar aan de vooravond van transfer: 'Er melden zich constant clubs voor Bart'

Ramselaar aan de vooravond van transfer: 'Er melden zich constant clubs voor Bart'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 07:25do 25-04-2019 om 07:25

De kans is groot dat Bart Ramselaar zijn laatste wedstrijd voor PSV 1 in november al heeft gespeeld. De 22-jarige Amersfoorter viel op 3 november vlak voor het eindsignaal in tegen Vitesse en kwam sindsdien alleen nog voor Jong PSV uit.

Ramselaar kwam dit seizoen niet verder dan 21 minuten in de Eredivisie en hoeft zich, ondanks een contract tot medio 2021, weinig illusies te maken voor volgend seizoen. De drievoudig Oranje-international lijkt niet meer nodig tijdens de titelrace van de Eindhovenaren en trok onlangs zelf al de conclusie dat een zomerse transfer het beste is voor alle partijen.

Aan belangstelling is in elk geval geen gebrek, laat zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg weten aan de NOS. "Er melden zich permanent clubs voor Bart." Het Belgische Sint-Truiden was tijdens de winterstop het meest concreet, maar van een transfer naar België kwam het niet. "Nu we weer een half jaar verder zijn, is het voor alle partijen waarschijnlijk iets makkelijker geworden om een oplossing te vinden. En tot die tijd blijf ik alles geven", besluit Ramselaar.

Poll

Heeft Ramselaar te weinig kansen gekregen dit seizoen?

(5860 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws