'Nieuw' Feyenoord dient zich aan in Breda: 'Geen geld voor grote aankopen'

'Nieuw' Feyenoord dient zich aan in Breda: 'Geen geld voor grote aankopen'

25-04-2019 07:53
99

De supporters van Feyenoord kregen woensdagavond in Breda een glimp van het 'nieuwe' eerste elftal te zien. Met tieners als Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Dylan Vente in de gelederen werd er met 0-4 gewonnen bij NAC Breda.

De Rotterdammers zullen volgend seizoen vaker inzetten op de eigen jeugd, verwacht Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. "Dat gaan we komend seizoen vaker zien, omdat Feyenoord de jeugd prioriteit gaat geven in het beleid. Er is geen geld om grote aankopen te doen, dus dan is dit wat we komend seizoen kunnen verwachten", laat de Feyenoord-watcher weten voor de camera's van zijn werkgever.

Feyenoord verzekerde zich in Breda van de derde plaats en kan nu zonder stress toewerken naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op zondag 12 mei: trainer Giovanni van Bronckhorst en vedette Robin van Persie zullen dan afscheid nemen van Het Legioen. "En dan nog een wedstrijd tegen Fortuna Sittard, die nergens meer om gaat. Het moet nog één keer mooi worden, in een volle Kuip. Dat verdienen Van Persie en Van Bronckhorst natuurlijk."