Rappende Go Ahead-aanvaller verrast Stegeman: 'Dacht dat hij voetballer was'

27-04-2019 10:44 Laatste update: 13:10
38

Vince Gino Dekker is met Go Ahead Eagles nog altijd in de race om promotie af te dwingen naar de Eredivisie, maar hij houdt zich daarnaast ook bezig met zijn rapcarrière. Een dag voor het belangrijke duel met RKC Waalwijk bracht de aanvaller onder zijn artiestennaam VG een nieuwe rap uit. Daar leek trainer John Stegeman op zijn zachtst gezegd verrast door...

Stegeman werd voorafgaand aan het treffen met RKC door FOX Sports gevraagd of hij het eerste couplet al kende. "Wie, wat? Hij is toch voetballer? Volgens mij verdient hij daar zijn geld mee", stelde de oefenmeester, terwijl hij bedenkelijk naar Dekker keek. "Dat zal ik dan nog even moeten onderzoeken."

Overigens werd Dekker halverwege gewisseld door Stegeman. De aanvaller baalt van alle ophef. "Baal ik zeker van. Hij heeft het gisteren (donderdag, de dag van de release, red.) ook meegekregen en mij gewoon opgesteld. Zonde dat ik er al in de rust word afgehaald." Wel beaamt hij dat hij misschien beter had kunnen wachten tot na de play-offs.

De hele clip is hier te bekijken