ADO en Manders al jaar bezig met 'fantastische voetballer': Hij is topprioriteit

ADO en Manders al jaar bezig met 'fantastische voetballer': "Hij is topprioriteit"

Gepubliceerd: zaterdag 27 april 2019 om 14:54za 27-04-2019 om 14:54

Verlenging van het aflopende contract van Sheraldo Becker staat bovenaan het lijstje van ADO Den Haag. Directeur Mattijs Manders liet dat vrijdag weten bij TV West Sport

ADO wil dolgraag door met de 24-jarige Becker. Het behouden van de vleugelspeler is volgens Manders zelfs een 'topprioriteit'. "We zijn al een jaar bezig om hem langer aan de club te binden. Ik heb goede hoop om hem langer in Den Haag te houden", aldus de directeur.

"Becker is een fantastische voetballer en voor ADO Den Haag ontzettend belangrijk. Dat roep ik al drie jaar. Ik weet ook dat er in Den Haag een sentiment is dat er anders over denkt. Natuurlijk heeft hij de afgelopen drie jaar ook mindere periodes gehad, maar zit nu in een ontzettende flow."

"Wij zouden heel graag met Becker doorwillen, maar zijn afhankelijk van hem, zijn zaakwaarnemer en de interesse die er is", vervolgde Manders bij de talkshow op Omroep West. "Je weet nooit wat er op zijn pad komt. Als de zilvervloot voorbij komt, zwicht hij daar misschien voor. Ja, hij is wel topprioriteit nu."

Poll

Is Becker goed genoeg voor een club uit de subtop?

(3119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws