'AZ en talent (19) komen er niet uit, PSV profiteert en sluit transfervrije deal'

'AZ en talent (19) komen er niet uit, PSV profiteert en sluit transfervrije deal'

Gepubliceerd: zondag 28 april 2019 om 23:08zo 28-04-2019 om 23:08

PSV kan vanaf volgend seizoen beschikken over Justin de Haas, meldt het Eindhovens Dagblad zondagavond. De negentienjarige verder was de afgelopen jaren actief in de jeugdopleiding van AZ.

Het contract van de jeugdinternational loopt komende zomer af. Afgelopen week sijpelde er al nieuws vanuit Alkmaar door dat de contractgesprekken tussen AZ en De Haas spaak zijn gelopen. AZ Fanpage meldde al dat PSV de verdediger over wilde nemen. Volgens het ED hebben club en speler inmiddels zelfs een akkoord bereikt over een contract tot de zomer van 2021.

Wanneer De Haas zijn medische keuring in Eindhoven doorstaan, zal hij komend seizoen aansluiten bij Jong PSV. De jonge Noord-Hollander deed dit seizoen al ervaring op in de Keuken Kampioen Divisie: De Haas kwam namens Jong AZ tot zes officiële optredens.

Vlak na de winterstop werd de verdediger nog nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Chelsea. Het ED beaamt dat er buitenlandse interesse is voor de PSV-aanwinst, die er echter voor kiest om in Nederland te blijven voetballen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws