Van Hanegem maandag op gesprek bij FC Den Bosch: 'Gaan we over praten'

Van Hanegem maandag op gesprek bij FC Den Bosch: 'Gaan we over praten'

29-04-2019 07:35 Laatste update: 08:19
5

Willem van Hanegem heeft bij VTBL en in het Algemeen Dagblad aangegeven dat hij niet de nieuwe trainer van FC Den Bosch wordt, maar er wordt maandag wel degelijk gesproken tussen club en trainer. Dat laat persvoorlichter Ester Bal van Den Bosch weten aan het Brabants Dagblad.

Van Hanegem is sinds afgelopen vrijdag onderwerp van gesprek nadat hij opvallend genoeg in verband werd gebracht met Den Bosch. Die interesse was volgens meerdere media zeer serieus, maar zondagavond gaf Van Hanegem bij VTBL aan dat hij niet de nieuwe trainer van de club wordt en dat hij puur op uitnodiging bij de wedstrijd tussen Roda JC en Den Bosch was. Dat herhaalde hij in het Algemeen Dagblad.

Bal laat weten dat Van Hanegem maandag wordt verwacht bij Den Bosch voor een gesprek. "Om verder te praten over ons aanbod", laat ze weten. Bal vertelt dat Van Hanegem eerst de spelers en staf wil leren kennen, voor hij een keuze maakt. Mocht De Kromme 'ja' zeggen, dan zal dat voor de korte termijn zijn. "Ik neem aan dat hij niet wil weten van een langduriger contract. Het geeft ons in ieder geval meer tijd om te zoeken naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen."

Mochten Den Bosch en Van Hanegem toch met elkaar in zee gaan, dan is nog niet zeker welke rol de 75-jarige oud-speler krijgt. "Over de vorm en de termijn gaan we dus maandag praten", zegt Bal.