LIVE: Ajax zet in Londen grote stap richting Champions League-finale (gesloten)

LIVE: Ajax zet in Londen grote stap richting Champions League-finale (gesloten)

30-04-2019 22:58 Laatste update: 22:36
304

Ajax speelt dinsdagavond de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. De Amsterdammers kunnen dan een eerste goede stap zetten naar wat een historische finaleplaats zou zijn. VoetbalPrimeur houdt je in dit liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft met nogal wat personele problemen te kampen. De Londenaren moeten het stellen zonder Heung-Min Son (geschorst) en Harry Kane (geblesseerd). Tottenham kende afgelopen weekend bovendien een slechte generale: op eigen veld werd verloren van West Ham United (0-1). 

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Trippier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyama, Eriksen, Alli; Moura, Llorente.

Bij Ajax lijkt alles en iedereen fit voor de heenwedstrijd tegen Tottenham. De Amsterdammers hoefden afgelopen weekeinde niet in actie te komen en hebben daardoor beduidend langer rust voor de Champions League-kraker dan de Engelsen. Bij Ajax keert Noussair Mazraoui terug van een blessure. De rechtsback behoort tot de selectie van 22 spelers die maandag afreist naar Londen.

Opstelling Ajax: ​Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schone, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres.

Volg hieronder alles in ons liveblog!