De Boer geeft Atlanta-spelers vrije middag vanwege Ajax: Dat gaat wel lukken

De Boer geeft Atlanta-spelers vrije middag vanwege Ajax: "Dat gaat wel lukken"

29-04-2019 13:12
39

De spelers van Atlanta United kunnen rekenen op een vrije middag. Frank de Boer, trainer van de Amerikaanse club, wil Tottenham Hotspur - Ajax zien.

Als Tottenham en Ajax dinsdag om 21.00 uur Nederlandse tijd aftrappen, is het in Atlanta 15.00 uur. "Hopelijk hebben we een beetje geluk dat we niet twee keer trainen op een dag", aldus De Boer bij VTBL. Hij lijkt vervolgens te beseffen dat hij dat zelf in de hand heeft. "Ik kan dat schema natuurlijk zelf bepalen. Dus dat gaat wel lukken."

De Boer volgt Ajax vanuit de Verenigde Straten 'natuurlijk heel trouw'. "Ik ben nog steeds op en top Ajax en zal altijd een rood-wit hart hebben. Ik heb daar 25 jaar vertoeft. Of ik er veel op aangesproken word? Ja, mensen hebben de wedstrijden tegen Real Madrid en Juventus gezien. Dat was fantastisch en ik word ermee gefeliciteerd. Hartstikke leuk."

De laatste weken heeft het Atlanta United van De Boer de weg naar boven gevonden. Afgelopen weekend werd Colorado Rapids met 1-0 verslagen. Atlanta staat tiende na zeven wedstrijden.