'Onrust bij PSG: ongemotiveerde spelers zien slotfase seizoen als vakantie'

'Onrust bij PSG: ongemotiveerde spelers zien slotfase seizoen als vakantie'

29-04-2019 13:28
29

Het is onrustig bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht ging afgelopen weekend in de finale van de Coupe de France onderuit tegen Stade Rennes en dat is een teken aan de wand voor trainer Thomas Tuchel, aldus L'Equipe.

De toonaangevende sportkrant uit Frankrijk meldt maandag dat Tuchel steeds geïsoleerder raakt in de kleedkamer van PSG. De Duitse trainer is 'zeer verrast' door het gebrek aan motivatie. Zo hadden meerdere spelers twee weken geleden géén zin om de trip naar FC Nantes te maken, ondanks een groot aantal blessures.

Wedden

Meer odds

Tuchel krijgt volgens L'Equipe steeds meer door dat hij de controle over de kleedkamer aan het verliezen is. Veel spelers zouden de laatste weken van het seizoen zien als een verkapte vakantie.

Bovendien staat de relatie met een aantal (top)spelers onder druk door het uitblijven van succes in de Champions League. Daar kwam afgelopen zaterdag het verlies in de Franse bekerfinale bovenop. Onlangs meldde L'Equipe nog dat PSG twee uitblinkers van Ajax op het oog heeft: David Neres en Donny van de Beek.