Willem II slaat toe en lijft 'VIP'-aanvaller definitief in: 'Goede indruk gemaakt'

Willem II slaat toe en lijft 'VIP'-aanvaller definitief in: 'Goede indruk gemaakt'

29-04-2019 17:04 Laatste update: 17:07
42

Vangelis Pavlidis is vastgelegd door Willem II. De Griekse aanvaller, in januari op huurbasis overgenomen van VfL Bochum, heeft een contract tot medio 2022 gesigneerd in Tilburg. In de huurdeal was een optie tot koop opgenomen. 

In veertien duels namens de Tricolores kwam Pavlidis tot vier treffers en vijf assists. "Vangelis heeft in zijn eerste maanden een goede indruk achtergelaten. Hij is pas 19 jaar maar heeft in korte tijd laten zien zijn draai hier gevonden te hebben", zegt Joris Mathijsen, technisch directeur in het Koning Willem II Stadion, op de website van de club. 

"Vangelis wil zich hier graag blijven ontwikkelen en we zijn blij een talent als hem voor langere tijd aan ons te kunnen binden." Sinds de winterstop maakt Pavlidis deel uit van de zogenaamde 'VIP'-aanval van Willem II, samen met Marios Vrousai en Alexander Isak. 

De Griek zelf is 'erg blij' met zijn contract. "Door deze staf en spelersgroep voel ik me al vanaf dag een erg welkom en op mijn gemak bij Willem II. Ik hoop dat we in de komende wedstrijden onze doelen voor dit seizoen gaan halen en we uiteindelijk Europees voetbal bereiken!"

Komende zondag speelt Willem II de bekerfinale tegen Ajax. De wedstrijd in De Kuip begint om 18.00 uur.